Onafhankelijk hersteller van hardware en software.

INCOelectronics in Waregem en Menen
0477 69 68 41 - info@incoelectronics.be

facebook geschenk INCOelectronics
 Nieuws 
 Custom built 
 Computers 
 Laptops 
 onderdelen 
 herstelling 
 contact 

Voedingsaansluiting DC-jack herstellen

voeding laptop defect dc-jack powersupply

Laptop laadt niet meer op of krijgt geen stroom meer. De laptop valt plots uit. Wanneer de laptoplader in de laptop wordt geplugged, dan is er niet veel weerstand te voelen en is het precies alsof de connector los zit. De middelste pin zit niet meer in het midden of is verkleurd. Dit komt voor bij nagenoeg alle merken zoals Acer Aspire, Sony Vaio, Toshiba Satellite, Medion Akoya, Dell Studio, HP Pavillion, HP Probook, HP EliteBook, Compaq Q, ...

Bij sommige types is er uitwendig geen mechanisch probleem vast te stellen, doch dit gaat over hetzelfde probleem.Hoe weet ik of mijn notebook/laptop een nieuwe DC-jack-voedingsconnector nodig heeft?

Veel voorkomende symptomen zijn

  • Laptop laadt niet op
  • Losse DC-Jack-Power Connector
  • Batterij wordt onderbrekend geladen
  • Scherm wordt gedimd en verheldert vaak
  • Wanneer de voeding verplaatst wordt schakelt de laptop uit
  • Het controlelampje om op te laden brandt niet
  • Een verbrande geur afkomstig van de DC-Jack
  • Geen stroom
We vervangen de connector met een nieuw exemplaar ipv reparatie. Dit vereist meer werk, maar op lange termijn is dit de doeltreffendste manier. We hebben meer dan 40 verschillende connectors voorradig zodat herstelling snel kan gebeuren.

Tip: Omdat het open- en dichtschroeven van een laptop toch dient te gebeuren bij bovenstaande reparatie is het makkelijk om deze dan ook te laten ontstoffen, het is dan ook raadzaam om deze optie erbij te nemen als de laptop meer dan 2 jaar oud is of intens gebruikt wordt.

Deze reparatie kunnen wij sneller en goedkoper uitvoeren dan wanneer dit door de fabrikant zelf wordt uitgevoerd. Dit kan omdat we alles in huis uitvoeren. Wij hebben de nodige tools om dergelijke reparaties uit te voeren. Vele concurrenten bieden ook dergelijke reparaties aan, maar deze doen meestal beroep op anderen zoals wij. Het is altijd beter en goedkoper om rechtstreeks bij de reparateur te kunnen handelen. Dit voorkomt onnodige wachttijden.
Afspraak maken


info@incoelectronics.be

0477/ 69 68.41
© INCOelectronics 1999-2013 disclaimer