Onafhankelijk hersteller van hardware en software.

INCOelectronics in Waregem en Menen
0477 69 68 41 - info@incoelectronics.be

facebook geschenk INCOelectronics
 Nieuws 
 Custom built 
 Computers 
 Laptops 
 onderdelen 
 herstelling 
 contact 

USB-poort vervangen

USB-poort vervangen

Geplooide of afgebroken contacten in de USB-connector. Hierdoor kun je de USB-poort niet meer gebruiken.

We vervangen de connector met een nieuw exemplaar ipv reparatie. Dit vereist meer werk, maar op lange termijn is dit de doeltreffendste manier. We hebben een ruime stock connectors op voorraad zodat herstelling snel kan gebeuren.
De laptop wordt volledig geopend, het moederbord eruit gehaald, kapotte connector wordt verwijderd, locatie rond connector wordt opgeschoond, nieuwe connector wordt gemonteerd, laptop wordt terug dichtgemaakt.
De laptop kan dezelfde dag of de dag erna opgehaald worden, verzending is ook mogelijk.


Deze reparatie kunnen wij sneller en goedkoper uitvoeren dan wanneer dit door de fabrikant zelf wordt uitgevoerd. Dit kan omdat we alles in huis uitvoeren. Wij hebben de nodige tools om dergelijke reparaties uit te voeren. Vele concurrenten bieden ook dergelijke reparaties aan, maar deze doen meestal beroep op anderen zoals wij. Het is altijd beter en goedkoper om rechtstreeks bij de reparateur te kunnen handelen. Dit voorkomt onnodige wachttijden.


Nieuw ! We doen dit ook voor desktops en andere toestellen. We hebben enkelvoudige USB-poorten, dubbele, mini-USB en USB3.0 connectors.

Tip: Omdat het open- en dichtschroeven van een laptop toch dient te gebeuren bij bovenstaande reparatie is het makkelijk om deze dan ook te laten ontstoffen, het is dan ook raadzaam om deze optie erbij te nemen als de laptop meer dan 2 jaar oud is of intens gebruikt wordt.Afspraak maken


info@incoelectronics.be

0477/ 69 68.41
© INCOelectronics 1999-2013 disclaimer